Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

20

ŞUB'14

Sefamerve Aramiss Elbiseler şık tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken Aramiss elbiseler, polyester ve pamuk içeren dokuma kumaştan imal edilmiştir. Yeni sezonda düğün ve bayramlarda kullanabileceğiniz şık elbiselerdir.
 

 

12

ŞUB'14

 

En özel günler, anılarımızda en mutlu günlerimizin de resmidir. Böyle günlerde şık olmak bizim için çok önemlidir. Seçtiğimiz kıyafetimiz, eşarbımız, ayakkabımız ve çantamız… Hepsi tek tek düşünülmesi gereken konuların başında gelmektedir. Mutluluğun en özel fotoğraflarının çekildiği bu günde, seçtiğiniz abiye kıyafetinizi de özenle düşünmelisiniz.Tesettür abiye seçerken dikkat edilmesi gereken konuların en önemlilerini bugün sizlerle paylaşacağız.

Abiye elbisede model herşeyden önemlidir

Öncelikle nasıl bir elbise istiyorsunuz? Bunu çok iyi düşünüp karar vermelisiniz. İnternetten ya da dergilerden beğendiğiniz abiye elbise modellerini, tek tek bir kenara not alın. Sizin için en özel günde şıklığı mı ön planda tutuyorsunuz, yoksa tüm gözlerin sizin üzerinizde olmasını. Son yılların minimal trendini de göz önünde bulundurursak abiye elbiseseçiminizde şık ve elagan modelleri seçmenizi tavsiye ediyoruz. Beden yapınız ve kilonuz elbise seçiminizde diğer önemli bir konudur. Kilolarınızı en iyi kamufle edecek modellere öncelikli bakmalısınız. Bununla birlikte elbiselerde işlemelerin, dantellerin, ışıltının ve güpür detayların dağılımına ve tasarım şıklığına da dikkat etmelisiniz.

 

04

ŞUB'14

 

 

İzmir’li moda tasarımcısı Pınar Akşam özel tasarım kombinleriyle sefamerve.com ziyaretçileriyle buluşuyor. Sitenin Pınar Akşam’a özel bölümünde ister günlük hayatta ister ofis ortamında rahatlıkla kullanabileceğiniz tesettür elbiselerden, özel gün ve gecelerde sizi farklı kılacak abiye elbiselere, rengarenk tuniklerden kaplara kadar beğeneceğiniz bir çok özel tasarım modeli bulabilirsiniz.PINAR AKŞAM MODA&TASARIM,  2011 yılında faatliyetlerine başlamış bir tessetür ürünleri tasarım atölyesidir. Tasarımcısı Pınar AKŞAM tarafından özel ve günlük tasarımları sayesinde oluşturduğu estetik anlayışı ile tesettür ürünlerinde öncüdür.

           Faaliyetinin ilk yıllarında daha çok özel tasarımlarla yola çıkan Pınar AKŞAM  zamanla gördüğü yoğun ilgiye seri üretim yaparak ve yurtiçi yurtdışı pek çok satış noktasında müşterileriyle buluşarak cevap vermiştir.

PINAR AKŞAM  İzmir merkezli bir tekstil kuruluşu olmakla beraber , bugün  9 farklı ülkede ve yurtiçinde birçok noktada çözüm ortaklarıyla birlikte yoluna devam etmektedir

18

OCA'14

 

     Tesettür giyim, moda konusunda son zamanlarda oldukça kendini geliştirmiş durumda. Ünlü moda tasarımcılarının dikkat ve özenle tasarladıkları kıyafetler, hızlı bir şekilde yaygınlaşmaktadır. Tesettür giyim sektöründe öncü firmalardan olan SefaMerve kendine has kalitesi ve bol çeşitliliği ile başarIlı firmalar arasında yer alıyor. Tesettür giyim sektörünü yakından takip ediyorsanız, tesettür giyim fırsatlarına kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

 

    Fırsat ürün konusunda e-ticaret sektöründe oldukça başarılı olan  tesettür giyim modelleri için hizmet veren firmalar, tesettür elbisetesettür abiye tasarımı yaparak  özenli bir şekilde siz tesettürlü hanımların memnuniyeti için çaba sarf etmektedirler. Dikkat etmeniz gereken ise fırsat ürün kampanyalarını takip ederek fırsatlardan kolayca haberdar olmaktır. Bazı zamanlarda değerli ürünler çok cazip fiyatlarla sizlere sunuluyor.

 

24

ARA'13

 

    Yeni sezonda kombinlerinizde ilham verecek sefamerve elbise modelleri bugün sizlerle paylaşmak istedik. Rahat bol kesim ve hatları gizleyen elbiseleri her kadın gibi biz de çok beğeniyoruz. Uzun elbiselerde model ve tasarım olarak kadınların daha rahat ettiğini biliyoruz.

    Elbiseleri kombin bakımından mütedeyyin ve muhafazakar bayanların yanı sıra tüm hanımların da rahatlıkla kullanabileceği bir kreasyon olarak düşünebiliriz. Rahat ve bol elbiselerin yaka kısmında derin bir açıklık varsa eğer; bunu izale etmenin yolu da, ince boğazlı bir triko gömlek, ya da bir flar yardımı ile kapatmanın mümkün olabilmesidir.

    Tesettür giyim bir bütündür. Hanımlar için giyim kuşam; duyguları, düşünceleri ve davranışlarıyla örtüştüğünde, kendisini en iyi şekilde ifade edebilmektir. 

 

10

ARA'13

 

Giyim sektörünün Facebook’taki en beğenilen sayfası olan Sefamerve’nin 2 milyon 602 bin 32 hayranı var. En yakın rakibine yaklaşık 1 milyon beğeni fark atan sayfa, etkileşim konusunda da başarılı. Sayfa üzerinden aktif bir müşteri ilişkileri yönetimi gerçekleştiren Sefamerve, günde ortalama 20 içerik paylaşıyor.

93 bin 418 kişinin hakkında konuştuğu sayfanın hayran sayısı %2,41 oranında artıyor. Bu da sayfanın aylık 61 binden fazla yeni beğeniyi ortaya çıkaran bir performans yakalamasına neden oluyor. Sefamerve aynı zamanda Aker Eşarp ile birlikte listenin en yüksek BQS skorunu (22) da elinde bulunduruyor.

06

ARA'13

Kış kapıda… Karlı ve soğuk günler artık çok yakın. Kış mevsimini sevenlere kat kat giyinmek ayrı bir güzel.

Gömlekler, trikolar, kabanlar hepsi üst üste giyilse de duruş ve görünüm olarak doğru parçalar seçilmelidir. Bugüne özel, giyim zevki olan hanımlar için şık kombinler hazırlayarak sezon renkleri ile doğru giyinmenin stil ipuçlarını vereceğiz.

23

KAS'13

         

   Tesettür giyim ürün yelpazesini genişleterek tesettürlü hanımların zevk ve beğenilerine özen göstererek kendi bünyesinde yenilikler oluşturmaya devam ediyor. Bir çok tesettür firması birbirinden güzel modellerde ve renklerdeki elbiselerini siz değerli takipçilerimiz ile buluşturuyor. 

 

13

HAZ'13

 

Farklı renklerdeki tuğra tunikler yeni sezon ürünüdür. Tunikler tasarımı ile tesettürlü bayanların dikkatini çekmektedir. Krep kumaştan üretilmiş olan tuniklere uygun fiyat seçenekleri ile ulaşabilirsiniz.

12

HAZ'13

 

Yeni sezon kombinler sade bir tasarıma sahiptir. Kombinler farklı renk seçenekleri ile tesettürlü bayanların beğenisine sunulmaktadır. Kombinlere uygun fiyat seçenekleri ile ulaşabilirsiniz.

27

NİS'13

Avrupa'nın En iyi teknoloji şirketi oldu.